De weergoden waren goed voor ons gisteren. Zon, een heerlijke temperatuur en niet te veel wind waren de juiste ingrediënten voor een prachtige fietstocht uitgezet door Henk van Middendorp.
Vanaf 11 uur kon er gestart worden vanaf ’t Brookhoes. Via Enter en Exoo richting Notter alwaar de eerste stop was. Een kop koffie, krentewegge, cake of koek ging er al best wel in na een stuk fietsen. We kregen een opdrachtformulier uitgereikt. Vele weet-vragen over Elsenerbroek.
fietstocht 2017 collage2017 collage

De tocht vervolgde zich langs de Regge richting Zuna en weer terug richting Rijssen. Het pondje over de Regge moest ook nog even genomen worden. Vervolgens de 2e stop bij de Pelmolen. Hier moest men ringsteken op de fiets. Een ware uitdaging!( zie de video) Iedereen kreeg 2 pogingen.


fietstocht 2017-11 video

Daarna was het tijd voor een hapje en drankje.
Via Enter weer terug naar het buurthuis.  Iedereen was wel toe aan een verfrissend drankje na terugkomst. Even in de zon zitten of juist niet. Na een rijp beraad van de jury werden de prijzen uitgereikt aan Gerrit Neutenberg, Ida van Vilsteren en Riek Morsink. Jan Reef ging er met de poedelprijs vandoor.
Fietstocht collage
Na de prijsuitreiking, werd de BBQ aangestoken.
Het was een gezellige dag!
Fietstocht collage-1