Is er bij u in de familie of buurt wat te vieren of een leuke gebeurtenis voor onze rubriek “de Foeffie Boeffie”?  Of heeft u een mededeling voor de hele buurt? Laat het ons weten. Stuur een mail, liefst met foto naar redactie@elsenerbroek.nl  

20jan/20

ANITA BRINKERS 50 JAAR

Vandaag 20 januari heeft Anita Brinkers dan ook kennis gemaakt met Sarah. Afgelopen weekend hebben familie, buren en vriendinnen al mooie exemplaren in de tuin gezet waaronder enkele levende Sarah’s , natuurlijk met bijbehorende spandoeken.

Namens familie, buurt en vrienden een hele fijne verjaardag

12sep/19

HENRI VAN PEDDEMORS ZIET ABRAHAM

Vandaag ziet Henri Reef dan ook Abraham!                                            Gisteravond werd door familie, buurt en vrienden al een heel spektakel neergezet om  hem dit even goed duidelijk te maken.  Met enkele luide    knallen  werd zijn 50e verjaardag  ingeluid.
Namens familie, vrienden en buurt gefeliciteerd Henri.

24jul/17

ELSENERBROEKERS OVER DE VIA GLADIOLA # NIJMEEGSE VIERDAAGSE 2017

De intocht op de Via Gladiola. Dit is waar veel wandelaars al vanaf de eerste dag naar uitkijken. Er staan duizenden mensen langs de kant en het is een groot feest. De wandelaars krijgen de gladiolen aangereikt als teken van kracht en overwinning. 

Henri Tjoink heeft het voor de 24e keer gehaald, een bijzondere prestatie.  Ook Melanie Oplaat die met een aantal familieleden de 4 daagse tocht heeft gelopen mocht de gladiolen in ontvangst nemen. Joke de Wilde en oud-Elsenerbroekse Carolien Kolhoop hebben zich laten sponsoren. Zij hebben een aanzienlijk bedrag opgehaald voor het KWF & Radboud Oncologie Fonds . Natuurlijk liepen ook zij de tocht uit.
Voor allen gefeliciteerd met het behalen van het vierdaagsekruisje 2017!
  

09mei/17

MOOIE PLAATJES

Tijdens haar dagelijkse wandelingen, maakt Anita Neutenberg soms foto’s. Deze wil ze graag met de rest van de buurt delen.

Heeft u/ heb jij ook mooie foto’s in Elsenerbroek gemaakt? Stuur ze dan naar redactie@elsenerbroek!

15apr/17

AGEETH LAARHUIS ZIET SARAH

Woensdag 12 april zag Ageeth Laarhuis Sarah. Er werden er een aantal bij haar in de tuin geplaatst door familie, vrienden en buren. Gisteravond werd het groots gevierd bij “de Schutte”, waar het tot in de late uurtje doorging!
Namens ASE van harte gefeliciteerd met deze mooie “mijlpaal”.

15mrt/17

HENDRIK BRINKERS ZIET ABRAHAM

Als je over de Plasdijk rijdt, kun je het niet missen! Maar liefst 7 Abrahams zijn geplaatst ter ere van de 50e verjaardag van Hendrik Brinkers. Daarbij staan ook enkele traktoren en een vrachtwagen. Uit de teksten is goed op te maken wat de hobby van Hendrik is. Na het zetten van de Abrahams werd er natuurlijk een borrel op gedronken. Voor deze gelegenheid was de schuur helemaal spik en span gemaakt. Namens familie, buren en vrienden (nogmaals) gefeliciteerd.