Numeroloog Gerrit Jansen gaat u via uw geboortedatum op uw nummer zetten. Door de optelling van uw volledige geboortedatum komt er een eindcijfer uit. Dit cijfer geeft aan wat uw talenten zijn. Cijfers die niet voorkomen in uw geboortedatum hoeven niet veel aandacht te krijgen. Gerrit zal ieder cijfer duiden via voorbeelden. Wie het leuk vindt kan ook zijn of haar geboortedatum laten analyseren. De geboortenamen geven inzicht in je “ware zelf” en in je roepnaam zit het “huidige zelf”. Numerologie is toepasbaar op ieder getal/cijfer, zelfs uw huisnummer geeft een trilling. Het is van belang dat je je in dit leven niet laat “wegcijferen”.

Gerrit Jansen is een eigentijds numeroloog die passie heeft voor mensen, woorden en getallen.

Een avond met numeroloog Gerrit Jansen betekent een avond vol plezier en vooral genieten. Gerrit is iemand die met een enorme dosis humor zijn woordspelingen en wijsheden op het publiek los laat.

Locatie: Het Brookhoes, Jan Broezeplein 1 (nav. Plasdijk 37) te Markelo. Aanvang is 20.00 uur en de zaal is open om 19.30 uur. Toegang bedraagt € 7,50 inclusief een kopje koffie en een pauzedrankje. U kunt uw plaats reserveren via het opgaveformulier op de website www.elsenerbroek.nl , mailen naar redactie@elsenerbroek.nl of bellen naar N. Meilink 0547261090. Het is ook mogelijk, indien er nog plaats is, om voor aanvang een kaartje te kopen.