Wat is het een onvergetelijk Brookfestival geweest, om het 40 jarig jubileum te vieren. Veel inwoners, oud inwoners en vrienden van Elsenerbroek kwamen de zaterdag en zondag naar het Jan Broezeplein om dit met elkaar te vieren.
Patrick Meenhuis trapte het feestje af met de kinderen. Zingen en dansen met elkaar en er konden spelletjes gespeeld worden. Ook maakte Patrick suikerspinnen voor de kinderen, die ook bij sommige andere aanwezigen gretig aftrek vonden.  De kindermiddag werd afgesloten met patat, snacks en een ijsje.

 

Met DeeJay Cloas in de DJbooth, begon de zaterdagvond. Carolien, samen met Bennie Haafkes, zetten de TOP 100 van Elsenerbroek in.  Van Frank en Mirella tot ACDC . Allerlei muziek, door de inwoners zelf gekozen, kwam voorbij!  Er waren optredens van  De Brooktoppers, Het Duo Ineke en Anita en
Annette Stokkentreef verraste ons met een optreden als Andrea Berge.

Het weer was goed, de entourage was goed, de hapjes waren goed en de drankjes vloeiden rijkelijk, kortom:

HET WAS EEN TOP AVOND!

Zondagmorgen om 10.30 uur stonden de eerste mensen er al weer voor Het Frühshoppen. Onder de klanken van Die Gaudi Musiker kon er koffie worden gedronken.
Het duo Tic en Tac hebben nog een nieuwsbulletin voorgedragen over de inwoners van Elsenerbroek.
Hierna was het tijd voor de verloting. Vele prijzen waren er te vergeven, van waardebonnen tot mooie hangplanten. Allemaal ter beschikking gesteld door verschillende bedrijven, waarvoor dank.
Uiteindelijk zijn de 3 hoofdprijzen getrokken. De TV ging naar Henk Brinkers, de Sonos naar Jan Beltman en de waardebon van de slager naar Gerritje Bekkernens. Wij wensen hen veel plezier met hun gewonnen prijs.

Ondertussen kon er nog een broodje warme beenham genuttigd worden op het plein, verzorgd door Henk van Middendorp.

In de link hieronder kun je alle foto’s vinden van Het Brookfestival.

KLIK HIER VOOR ALLE FOTO’S